Asuntokaupan kuntokartoitus

Ota yhteyttä ›

Asunnon kuntokartoitus | Pori & Satakunta

Asunnnon kuntokartoitus kannattaa tehdä aina, kun olet myymässä tai ostamassa uutta kotia. Asiantuntijamme tekevät kartoituksia Porissa ja muualla Satakunnan alueella. 

Asuntokaupan kuntokartoituksessa mitataan kosteuksia ja arvioidaan rakenteiden kuntoa, ja sen tavoitteena on varmistaa turvallinen ja terveellinen asuminen. Asunnon kosteusmittaus suositellaan tehtäväksi aina kiinteistön kaupan yhteydessä, ja suoritamme tarvittaessa myös lämpökuvauksia.  

Kartoituksen voi teettää myös muulloin kuin vain asuntokaupan yhteydessä. Rakennustekniikkaan perehtyneen ammattilaisen ajoissa havaitsemat vauriot voidaan korjata välittömästi. Säästät selvää rahaa, kun mahdolliset ongelmat ja vauriot ovat tiedossa hyvissä ajoin ja niihin päästään reagoimaan nopeasti.

Käänny puoleemme ja varaa asuntokaupan kuntokartoitus pitkän linjan ammattilaiselta!

Ota yhteyttä ›

Näin asuntokaupan kuntokartoitus etenee

Kartoittajamme tutkii pinnat kaikissa kulkuaukollisissa tiloissa. Tutkimme julkisivut, katon ja rakennuksen vierustan. Tutkimuksia jatketaan esim. poraamalla rakenteisiin reikiä, jos aistinvaraisen tarkastuksen yhteydessä arvioidaan, että kohteesta voi löytyä muita virheitä.

Tarkastuksen yhteydessä voidaan ottaa tarvittaessa näytteet poraamalla pienet reiät kohteeseen. Kosteusmittausreiän lisäksi voimme tarvittaessa avata rakenteita. Tarkastaja suosittelee jatkotoimenpiteitä, mikäli lisätutkimuksille on tarvetta. Arvioimme lämpöön, veteen, ilmanvaihtoon, sähköön ja taloautomaatiotekniikkaan liittyviä asioita vain näkyvien osien ja iän perusteella.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita