Tietoa vesivahingosta

Ota yhteyttä ›

Apua, vesivahinko! Toimi näin

Mitä tulee tehdä, kun vesivahinko yllättää? Tällä sivulla kerromme lisää tietoa vesivahingosta. Saat tietoa siitä, kenelle vahingosta tulee ilmoittaa, mistä saat apua ja kuka maksaa vesivahingosta koituvat kustannukset.

Kiireellisimmät toimenpiteet:

  • rajoita jälkivahingot sulkemalla veden tulo pääkytkimestä
  • siivoa ylimääräinen vesi pois lattioilta
  • tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöösi
  • ilmoita taloyhtiön isännöitsijälle ja mahdolliselle vuokranantajallesi, mitä on tapahtunut
  • voit myös tehdä ilmoituksen taloyhtiön huoltoon, mikäli isännöitsijä ei vastaa ilmoitukseen
  • älä hävitä irtaimistoa, tai muuta vahingoittunutta omaisuutta ennen kuin vakuutusyhtiön tarkastaja on antanut tähän luvan
  • voit myös aina ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon 02 637 5200 

Isoissa vesivahingoissa vakuutusyhtiön tarkastaja tulee yleisesti paikan päälle kartoittamaan tilannetta. Tiedot kirjataan tarkastuspöytäkirjaan. Saamme usein toimeksiantoja suoraan vakuutusyhtiöiltä, jonka jälkeen tulemme paikan päälle tekemään omat mittaukset ja aloitamme tarvittaessa kuivaustyöt.

Ota yhteyttä ›

VESIVAHINGON KUIVAUSTYÖT JA KORJAUSRAKENTAMINEN

Rakenteet tutkitaan, jotta voidaan tehdä päätös koneellisesta kuivaamisesta tai purkamisesta. Mikäli joudut muuttamaan pois asunnostasi vesivahingon kuivauksen ja saneerauksen aikana, kysy korvausta omasta vakuutusyhtiöstäsi. Asuminen keskeytyy yleensä silloin, kun asukas ei pysty tekemään ruokaa, peseytymään tai käyttämään wc-tiloja korjausrakentamisen ja kuivauksen aikana.

Olemme apunasi läpi vesivahingon konsultoiden sinua asioista, joita sinun tulee tehdä kuivausta ja saneerausta nopeuttaaksesi. Soita meille heti, kun vesivahinko yllättää!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita