Kosteuskartoitus

Ota yhteyttä ›

Kosteuskartoitus ja kosteusmittaus Pori | Satakunta

Teemme kosteuskartoitusta ja kosteusmittausta Porissa ja muualla Satakunnan alueella. Kosteuskartoituksessa tutkimme vesivahingon ja kosteusvaurion synnyttämät vahingot rakenteille ja rajaamme kastuneet alueet huolellisesti.

Kosteuskartoitus pitää toteuttaa heti, kun vesivahinko tai kosteusvaurio on havaittu. Veden rakenteisiin aiheuttamat vauriot voivat olla huomattavasti pahemmat kuin mitä silmällä on mahdollista havaita. Soita siis heti meille, jotta voimme lähettää kosteuskartoituksen ammattilaisen kohteeseesi.

Teemme tarvittavat kuivaustyöt ja sovimme mahdollisista purkutöistä ja korjausrakentamisesta. Toimenpiteet kirjataan raporttiin, joka toimitetaan työn tilaajalle. Kosteusmittausmenetelmät ja -laitteet, joita kartoituksessa käytetään, määräytyvät materiaalien, kiinteistön rakenteiden sekä vallitsevien olosuhteiden mukaisesti. Meiltä löytyy tarvittavat laitteet kaikkiin tilanteisiin, joissa kosteutta tai vesivahinkoja on havaittu.

Ota yhteyttä ›

Kosteusmittaus kohteeseen kuin kohteeseen

Kun epäillään kosteusvauriota tai halutaan muuten varmistua asuinturvallisuudesta, kattava kosteusmittaus on luotettava väline. 

Kosteuskartoitus aloitetaan yleensä poikkeuksetta pintamittareilla rakenteita rikkomatta. Jos tuloksissa ilmenee syytä epäillä kosteusvaurioita, tutkitaan vaurioiden laajuus tarkemmin muilla menetelmillä, kuten näyteporauksilla. 

Toteutamme myös yksittäisiä kosteusmittauksia kaikissa kohteissa. Palveluihimme kuuluvat mm. pintojen ja rakenteiden kosteusmittaus.

Olipa kyseessä uudisrakennus tai saneerauskohde, soita meidät paikalle!

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita