Asbestikartoitus

Ota yhteyttä ›

Asbestikartoitus Pori | Satakunta

Asbestin määrä, laatu ja sijainti selvitetään huolellisella asbestikartoituksella. Teemme asbestikartoituksia Porissa ja Satakunnan alueella. Asbestikartoitus kertoo, miten purkutyöt pitää toteuttaa ja mitä purkumenetelmää tulee käyttää.

Vuoden 2016 alusta on tullut voimaan laki, joka velvoittaa teettämään asbesti- ja haitta-ainekartoitukset kaikille ennen vuotta 1994 valmistuneille rakennuksille ennen korjaus- ja purkutöiden aloittamista. Kartoituksen teettäminen on remontin tekijän tai teettäjän vastuulla. Asbestikartoitus on hankittava ennen rakennushankkeen aloittamista.

Ota yhteyttä ›

Asbestikartoituksen kulku

Kun otat meihin yhteyttä asbestikartoituksen merkeissä, käymme ensin läpi kohteen perustiedot ja tarvittaessa tulemme tutustumaan paikan päälle, jotta saamme esitettyä tarkan tarjouksen. 

Asiantuntijamme suorittaa varsinaisen kartoituksen asianmukaisesti suojatuneena. Asiakkaamme ei tarvitse olla läsnä, ellei se ole välttämätöntä. Tuloksen selvittämiseksi tarvitaan näytepaloja, mikä tarkoittaa sitä, että rakenteisiin on porattava reikä/reikiä. 

Toimitamme näytteet laboratorioon, josta tulokset saadaan yleensä muutaman päivän sisällä. Tulosten pohjalta laadimme kattavan asbestikartoitusraportin. Jos asbestia löytyy, raportin perusteella voidaan ryhtyä suoraan jatkotoimenpiteisiin.

Asbestikartoitukset kaikkialla Satakunnassa kokeneelta ammattilaiselta – ota meihin yhteyttä!

Pyydä tarjous ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita