Remonttipalvelut

Ota yhteyttä ›

Huoneistoremontti- ja vahinkosaneeraustyöt Porissa

Jos vahinko on tapahtunut tai tilat kaipaavat muutoin päivitystä, Satakunnan Rakennekuivaus palvelee kokonaisvaltaisesti Porissa ja muualla maakunnassamme. Vahinkosaneeraus ja muut vaativat huoneistoremontit ovat erikoisalaamme.

Kantavana ajatuksenamme oli alusta lähtien varmistaa, että esimerkiksi vesivahingon sattuessa saat kaikki tarvittavat palvelut yhdestä osoitteesta. Remonttipalvelumme kattavat 

Olemme luotettava kumppani, joka on erikoistuneet remontoimaan vaativia kohteita ja saneeraamaan vahinkoja kohdanneet asunnot nopealla aikataululla takaisin asuttavaan kuntoon. Olipa kohteesi suuri tai pieni, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä ›

Vahingosta uuteen loistoon

Vesivahinko tai muu asunnosta paljastunut ongelma on aina ikävä yllätys. Jos kartoituksen jälkeen paljastuu tarvetta laajemmalle korjaustyölle, sen voi nähdä myös mahdollisuutena. Millainen olisi uusi, toiveidesi mukaan remontoitu kylpyhuone?

Toteutamme saneeraustyöt varmalla ammattitaidolla huolellisten purku- ja kuivaustöiden jälkeen. Käänny puoleemme!

Ota yhteyttä ›

Märkätilavalvonta

Märkätilavalvonta on osa huoneistoremonttipalveluamme. Märkätilavalvoja tarkistaa ja näytteen ottamalla, että vesieristys on tehty riittävän hyvin.

Kysy lisää tarvittaessa soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia.

Tilaa märkätilavalvonta ›

Huoneisto­remontti

Lue lisää ›

Saunaremontti

Lue lisää ›

Kylpyhuone­remontti

Lue lisää ›

Korjaus­rakentaminen & vahinko­saneeraus

Lue lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita