KYLPYHUONEREMONTTI

Ota yhteyttä ›

Kylpyhuoneremontti Pori | Satakunta

Aika uusia kylppäri? Saat meiltä kylpyhuoneremontit Porin ja muun Satakunnan seudulla vaivattomasti avaimet käteen -palveluna. 

Kylpyhuoneremontteja toteutetaan silloin, kun sinulla on siihen tarve, olipa kyse sitten vanhahtavan ilmeen uusimisesta tai vahinkosaneerauksesta. Ja jos myös sauna kaipaa uudistusta, remontoimme sen samalla. 

Vahinkosaneerauksella toiveidesi mukainen kylpyhuone

Saneeraamme vesivahingon aiheuttamat jäljet ja tuhot huolehtien siitä, että ylimääräistä kosteutta ei ole jäänyt rakenteisiin. Mikäli löydämme kosteutta kylpyhuoneesta, kuivaamme kosteuden ennen saneerauksen aloittamista.

Tilan kuivuttua pääsemme tekemään tarvittavat pohjatyöt, tekemään vesieristykset ja asentamaan laatoituksen. Asennamme uudet kylpyhuoneen kalusteet ja huolehdimme vanhojen viemisestä kierrätykseen.

Joustavuus ja hyvä asiakaspalvelu ovat meille kaikki kaikessa. Olemme apunasi koko projektin ajan, ja avustamme esimerkiksi tarvittavien materiaalihankintojen ja mahdollisten lupa-asioiden kanssa.

Ota yhteyttä ›

MILLAINEN ON SINUN UNELMIESI KYLPYHUONE?

Kylpyhuoneelta vaaditaan tänä päivänä paljon. Toinen haluaa pelkistetyn kylpyhuoneen, kun toiselle riittää vain SPA -tasoinen ratkaisu. Olemme tehneet pieniinkin tiloihin erittäin toimivia ratkaisuja.

Pesutilojen remontti alkaa kartoituksesta, jonka jälkeen saat meiltä rehdin tarjouksen saneerauksesta. Aloitamme työt ja teemme tarvittavat kosteusmittaukset ennen uuden kylpyhuoneen rakentamista. Lähdettyämme sinulle aukeaa ovi uuteen ja uljaaseen kylpyhuoneeseen.

Asennamme kaikki kylpyhuoneen kalusteet, kuten wc istuimen, pesualtaan ja porealtaan sekä kylpyammeen. Pystytämme suihkukaapit ja jätämme jälkeen puhtaan paikan.

Pyydä tarjous kylpyhuoneremontista.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita