KORJAUSRAKENTAMINEN

Ota yhteyttä ›

KORJAUSRAKENTAMINEN PORI

Tarjoamme korjausrakentamista Porissa ja kaikkialla Satakunnassa niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin esimerkiksi yrityksillekin.

Korjausrakentaminen eli saneeraus tarkoittaa rakennuksen yhdellä kertaa toteutettavaa, laajaa korjausta tai muuttamista. Korjausrakentaminen tulee ajankohtaiseksi, kun rakennus tai osa sen talotekniikkaa on tullut käyttöikänsä päätepysäkille. Rakennuksen korjauksella saadaan aikaan viihtyisät tilat, joissa on turvallista asua.

VAHINKOSANEERAUS

Sattuiko vesivahinko? Ei huolta, ammattilaisen suorittama vahinkosaneeraus palauttaa kohteen jälleen ennalleen – tai entistäkin paremmaksi! Voit soittaa meidät jo alkuvaiheessa paikalle, sillä tarjoamme avaimet käteen -palvelua kodin vahinkotilanteissa. Tarjoamme mm. erilaisia mittaus- ja kartoituspalveluita esimerkiksi vahinkokohteisiin ja teemme tarvittaessa myös purkutyöt. 

Ota yhteyttä ›

VOINKO ASUA KOTONA, KUN KIINTEISTÖSSÄ TEHDÄÄN KORJAUSREMONTTIA?

Vesivahinko on erittäin ikävä tapahtuma huoneiston asukkaille. Vesivahingon vaurioiden laajuudesta riippuen sinulla voi kuitenkin olla mahdollisuus asua huoneistossa samalla, kun saneeraamme kohdetta vaurioiden jäljiltä.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita