KYLPYHUONEREMONTTI

Ota yhteyttä ›

KYLPYHUONEREMONTTI PORI | SATAKUNTA

Kylpyhuoneremontteja toteutetaan silloin, kun sinulla on siihen tarve. Saneeraamme vesivahingon aiheuttamat jäljet ja tuhot huolehtien siitä, että ylimääräistä kosteutta ei ole jäänyt rakenteisiin. Mikäli löydämme kosteutta kylpyhuoneesta, kuivaamme kosteuden ennen saneerauksen aloittamista.

Kylpyhuoneen tultua kuivaksi kosteusvaurioista pääsemme tekemään tarvittavat pohjatyöt, tekemään vesieristykset ja asentamaan laatoituksen. Asennamme uudet kylpyhuoneen kalusteet ja huolehdimme vanhojen viemisestä kierrätykseen.

Autamme sinua tarvittavien materiaalihankintojen ja mahdollisten lupa-asioiden kanssa. Saat meiltä kylpyhuoneremontit Porin ja muun Satakunnan seudulla avaimet käteen -palveluna.

Ota yhteyttä ›

MILLAINEN ON SINUN UNELMIESI KYLPYHUONE?

Kylpyhuoneelta vaaditaan tänä päivänä paljon. Toinen haluaa pelkistetyn kylpyhuoneen, kun toiselle riittää vain SPA -tasoinen ratkaisu. Olemme tehneet pieniinkin tiloihin erittäin toimivia ratkaisuja.

Pesutilojen remontti alkaa kartoituksesta, jonka jälkeen saat meiltä rehdin tarjouksen saneerauksesta. Aloitamme työt ja teemme tarvittavat kosteusmittaukset ennen uuden kylpyhuoneen rakentamista. Lähdettyämme sinulle aukeaa ovi uuteen ja uljaaseen kylpyhuoneeseen.

Asennamme kaikki kylpyhuoneen kalusteet, kuten wc istuimen, pesualtaan ja porealtaan sekä kylpyammeen. Pystytämme suihkukaapit ja jätämme jälkeen puhtaan paikan.

Pyydä tarjous kylpyhuoneremontista.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita